

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
На места се очакват минус 5 градуса, а това ще е фатално не само за овощните дървета, но и за пшеницата
Няма да ви се налага да купувате почти нищо, а ястието, което ще поднесете на близките ви, ще конкурира и най-големите специалитети
Очаква ни цяла седмица лошо време
Обявен е жълт код за опасно време
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Облачно почти в цялата страна
Тя много лесна за приготвяне
А след това всички не спират да ме хвалят и да искат допълнително